e
sv

En İyi 15 Üsküdar Mekânı

Tebessüm Cafe
avatar

admin

  • e0

    Mutlu

  • e0

    Eğlenmiş

  • e1

    Şaşırmış

  • e0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En İyi 15 Üsküdar Mekânı:

En İyi 15 Üsküdar Mekânı: Üsküdar’a gidenler veya gitmek isteyenler için En İyi 15 Üsküdar Mekânları’nı listeliyoruz. Özellikle Kızkulesi ile dillere destan olan bu güzel ilçe, aynı zamanda İstanbul’un en sevilen ilçelerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Muhteşem manzaralı yerlere sahiplik eden bir ilçe Üsküdar. Doğal güzelliği ile yolu düşenleri kendine hayran bırakıyor. Bu güzel ilçeye geldiğiniz an mutlaka gitmeniz gereken en iyi 15 mekânı siz değerli okurlar için bir araya getirdik..

En İyi 15 Üsküdar Mekânı:

Kuzguncuk Çikolata&Kahve:

Kuzguncuk Çikolata Kahve. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Kuzguncuk Çikolata Kahve

4 katlı muhteşem bir iç ve dış mekân tasarımına sahip olan bu güzel mekân, özellikle inanılmaz lezzetli çikolata ve kahveleri ile müşterilerini cezp ediyor. Önceleri minik bir dükkânda hizmet veren Çikolata&Kahve, zaman geçtikçe kendini tanıtmayı ve mekânı da büyütmeyi başardı.

Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. 45/A, 34674 Üsküdar/İstanbul
Telefon: +905326573969

Konum için tıklayınız.

Nail Kitabevi Kafe:

Nail Kitabevi Kafe. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Nail Kitabevi Kafe

Kitap okumayı seven bireyler için mükemmel bir huzur içersinde hem kahvelerini yudumlayabilecekleri, hem de kitaplarını okuyabilecekleri bu güzel mekân Üsküdar’ın gözde mekânlarından biri haline gelmiştir. Kendisiniz asla yabancı hissetmeyeceğiniz bu mekân, güler yüzlü çalışanları ile de %100 müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlıyor.

Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, 34674 Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0216 391 10 70
Konum için tıklayınız.

Sea Point Cafe:

Sea Point Cafe

Sea Point Cafe

Hiçbir katkı maddesi kullanmadan servis ettikleri açık büfe kahvaltıları ile büyük bir beğeni yakalayan Sea Point Cafe, Üsküdar’ın en sevilen mekânlarından birisidir. Havuz başında nargile keyfi yapabileceğiniz bu muhteşem mekân, siz değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyar.

Adres: Mimar Sinan, Selmanağa Sk. 2/3, 34450 Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0216 341 40 44
Konum için tıklayınız.

Lal Mekân:

Kafe La Mekân

Kafe La Mekân

İç mekân tasarımına özen gösteren Kafe La Mekân (Lal Mekâ), özellikle fotoğraf çekilmeyi seven bireyler için on numara bir mekândır. Aynı zamanda özel dekorasyonları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Kafe La Mekân, reçelleri ile büyük bir beğeni yakalar.

Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:35, 34674 Üsküdar/İstanbul

Konum için tıklayınız.

Payedar Kahve:

Payedar Kahve

Payedar Kahve

Boğaza karşı bakan manzarası ile büyük bir ilgi çeken Payedar Kahve, sevdiğiniz dostlarınız ile hiç sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz bir mekândır. Üsküdar’ın en iyi mekânlarından birisi olarak bilinen Payedar Kahve, Osmanlı şerbetleri ile de meşhur bir yerdir.

Adres: Sultantepe, Kurşunlu Medrese Sk. No:2, 34674 Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0539 617 86 09
Konum için tıklayınız.

Nevmekan:

Nevmekan Üsküdar. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Nevmekan Üsküdar

İç mekân tasarımına özen veren yanı ile Nevmekan, bu nedenle hedef kitlesi öğrenci olan gözde mekânlardandır. İnanılmaz lezzetli bir mutfağa sahip olan Nevmekan, sevdiğiniz arkadaşlarınız ile vakit geçirebileceğiniz mekânlar arasındadır.

Adres: Selamiali, Gazi Cd. No:12, 34664 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 553 74 75

Konum için tıklayınız.

Paşalimanı Kafe:

Paşalimanı Kafe: Beltur güvencesiyle hizmet veren kafe de, deniz manzarasına karşı eşsiz bir kahvaltı yapabilirsiniz.. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Paşalimanı Kafe: Beltur güvencesiyle hizmet veren kafe de, deniz manzarasına karşı eşsiz bir kahvaltı yapabilirsiniz..

Muhteşem bir deniz manzarasına sahip olan Paşalimanı Kafe, lezzetli yemekleri ile sizi adeta cezp edecek. İnanılmaz lezzetli pastaları ile de güzel bir tatlı şöleni yaşatan bu güzel kafe, boğazın serin sularında kendinizi kaybetmenizi sağlayacak.

Adres: Kuzguncuk, Paşa Limanı Cd. No:69, 34674 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 495 32 16

Konum için tıklayınız.

Patso Burger:

Patso Burger

Patso Burger

Üsküdarlıların gitmekten asla bıkmadığı ve Üsküdar’ın en meşhur mekânlarından birisi olan Patso Burger, inanılmaz lezzetli burgerleri ile büyük bir beğeni yakalıyor. Üsküdar’a yolu düşenlerin mutlaka gitmesi gereken bu mekân, lakin yıllar geçse de hiç eskimeyecek.

Adres: İcadiye, Cumhuriyet Cd. No:115 D:A, 34674 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 342 95 90

Konum için tıklayınız.

Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi:

Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi

Muhteşem manzarası ile eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşayabileceğiniz bu güzel mekân, sevdikleriniz ile kaliteli bir zaman geçirebilmenizin doğru adresi. Huzuru arayanların kendini bulmak istediği bu mekân, lezzetli sunumları ile de dikkat çekiyor.

Adres: Çengelköy, Çınarlı Cami Sk. No: 4 A, 34680 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 422 10 36

Konum için tıklayınız.

Kaserol Eating House:

Kaserol Eating House

Kaserol Eating House

Zengin bir menüye sahip olan bu ihtişamlı mekân, aynı zamanda güler yüzlü çalışanları ve kaliteli servisleri ile de dikkatleri üzerine çeker.

Adres: Bulgurlu, İzzettinbey Sokağı 41/A, 34696 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 650 70 04

Konum için tıklayınız.

Kukis, Üsküdar:

Kukis, Üsküdar. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Kukis, Üsküdar

Birbirinden lezzetli tatlıları ile büyük bir beğeni yakalayan Kukis, sevdikleriniz ile tatlı şöleni yaşayabileceğiniz bir ortam yaratıyor.  Bunun yanında oldukça hijyenik bir ortamda yapılan tatlıları ile müşterilerini cezbeden Kukis, sizleri de ağırlamaktan gurur duyar!

Adres: Acıbadem, Acıbadem Cd. No:154, 34660 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 326 54 88

Konum için tıklayınız.

Sihirli Spatula:

Sihirli Spatula

Sihirli Spatula

Oldukça şirin bir dekora sahip olan bu güzel mekân, Üsküdar’ın en iyi mekânlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Son olarak mükemmel tatlıları ile kalbinizi çalmayı başaracak olan Sihirli Spatula, tatlı konusunda seçim yaparken epey zorlanacağınız bir mekân olacak.

Adres: Acıbadem, Acıbadem Cd. No:200, 34660 Üsküdar/İstanbul

Konum için tıklayınız.

Kahve Dehası Exclusive

Kahve Dehası Exclusive

Kahve Dehası Exclusive

Gündelik hayatın yorgunluğunu bir kenara bırakıp huzur dolu vakit geçireceğiniz bu güzel mekân, eşsiz manzarası ile siz değerli müşterileri adeta büyüleyecek. Başka bir deyişle güler yüzlü çalışanları ve hijyenik mekânı ile Kahve Dehası Exclusive %100 müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlıyor.

Adres: Sultantepe, Paşa Limanı Cd. 36/1, 34674 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 343 99 99

Konum için tıklayınız.

Mihrimah Kahve:

Mihrimah Kahve

Mihrimah Kahve

Adeta Osmanlı esintilerini siz değerli müşterilere hissettirecek olan bu mekândır. Özellikle masalara bıraktığı kitapları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda lezzetli Osmanlı şerbetleri ile müşterisinin kalbini fetheden Mihrimah Kahve, kahvelerinden de söz ettiriyor.

Adres: Mimar Sinan, İmam Nasır Sk. No:10, 34672 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 201 16 70

Konum için tıklayınız.

Tebessüm Cafe:

Tebessüm Cafe. En İyi 15 Üsküdar Mekânı..

Tebessüm Cafe

İsmi gibi çalışanlarının da güler yüzlü olduğu bu cafe, özellikle inanılmaz samimi bir ortama sahiptir. Arkadaşlarınız ile beraber keyifli bir vakit geçireceğiniz Tebessüm Cafe, aynı zamanda Üsküdar’ın en çok rağbet gören cafelerinden birisi olduğunu da her fırsatta hatırlatıyor. Yolunuz düştüyse eğer Üsküdar tarafına uğramadan geçmeyin bu güzel mekâna.

Adres: Barbaros, Veysi Paşa Sk. No:14, 34662, 34662 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0552 536 81 27

Konum için tıklayınız.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

En İyi 15 Üsküdar Mekânı